De oudervereniging is een groep ouders die ernaar streeft dat de communicatie tussen de school en de ouders optimaal verloopt.

Ongeveer zes keer per schooljaar wordt er vergaderd. Op de vergadering worden niet enkel de activiteiten besproken, maar er wordt ook geluisterd naar algemene opmerkingen van de ouders en/ of de school om die dan op een positieve manier op te lossen.

 

Het motto van de OV is:

Alles wat we doen, komt op één of andere manier ten goede van alle kinderen op de school.

Denk hierbij aan de verschillende activiteiten waarbij de ouders een handje toesteken, zowel activiteiten georganiseerd door de school als door de oudervereniging zelf:
1ste schooldag,  Sint-Maartenfeest, wafelverkoop, sponsorstappen, receptie Eerste Communie en Lentefeest, schoolfeest, afscheidsfeestje 6de leerjaar, …

 

Heel wat van deze activiteiten brengen “centjes” in onze kas.  Met die centen betalen we bv. de autobussen, geschenkje Sint-Maartenfeest, aankoop nieuw speeltuig, …

 

Naast de oudervereniging zijn er nog heel wat mensen (grootouders, mama’s, papa’s, tantes, ooms, oud-leerlingen, …) die zich vrijwillig inzetten voor de school:  leesmoekes en vakes, chauffeurs, begeleiders fietsers, schilmoekes en vakes,compostopa's, ….
Ze betekenen héél veel voor de school!

 

Als u zin hebt om zich aan te sluiten bij de oudervereniging of om een handje toe te steken, dan kan u steeds contact opnemen met de school en informeren wanneer er een vergadering gepland is.

 

Iedereen is van harte welkom, want extra leden zorgen voor meer inspiratie, lichter werk en meer plezier.

 

De oudervereniging